HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Organik Meyve Suyu

30-06-2021 14:53
Organik Meyve Suyu

Organik Meyve Suyu

 

Organik meyve suyu, sadece meyvenin suyu ve taneciklerini içeren, içerisinde başka bir şey bulunmayan meyve sularına  denir.

İçinde meyve kelimesi geçen her içecek yüzde yüz meyve içermez.

Meyve suyu (%100 oranında meyve)

•Meyve nektarı (%25 – %99)

•Meyveli içecek (%10 – %24)

•Aromalı içecek (%10’dan az)

Bunların yanında organik meyve suyunu farklı kılan meyvenin yetiştirilme biçimidir. Organik ürünler makalemizde de okuyabileceğiniz gibi organik meyve suyunun farkı hem meyvesinden hem de şişelenirken kullanılan yöntemlerden gelmektedir. Pastörizasyon ve Sterilizasyon işlemi uygulanan bu ürünler aylarca dayanırken organik meyve sularının raf ömrü kısıtlıdır. Eskiler der ya "Bir şey bozulmuyorsa ondan uzak dur " diye. Bir gıdanın bozulma oranı onun doğallığının da göstergesidir.

Çoğu meyveden organik meyve suyu yapılabilmektedir ama yaygın olanları, portakal, kayısı, vişne, elma, üzüm, şeftali ve ananastır. Organik standartlarda yetiştirilen meyvelerin, suyunun çıkartılıp şişelenmesi ve sofralarımızda yer alması en son teknolojiyle el değmeden yapılmaktadır.

Meyvelerin vitaminlerini yok etmeden onları sağlıklı ve lezzetli bir içeceğe dönüştüren bir sistemle oluşturulan organik meyve suları, çocuğunuzun gelişimini desteklerken sizi de sağlıklı yarınlara hazırlamaktadır.

Hazır içeceklerin içeriklerinde olan onlarca kimyasalla, hem kendimizi hem de çocuklarımızı zehirlemeye son vermeli ve meyvenin özünün sunulduğu organik meyve sularını kullanmaya başlamalısınız.

 

Sade Organik olarak biz, organik meyve sularında çok fazla çeşide sahibiz. Yaygın olanların yanında karadut, yaban mersini, kızılcık ve nar meyvelerinden de organik meyve suyu üretebilmekteyiz. Ürünlerimizin hiçbirinde ekstra şeker, boya ya da koruyucu madde olmayıp sadece meyvenin öz suyunu ve aromasını içerirler. Organik standartlarda sertifikalı meyvelerimizin suyu da en az meyvesi kadar sağlık içermektedir. Gözünüzle gördüğünüzün şişelere doldurulduğu, en modern tekniklerin kullanıldığı bir sisteme sahip olan sade organik meyve suları geleceğin korunması için siz sağlığına önem verenlerin her daim yanında.

Su hayattır, meyve suyu da şifa. İçeceklerinizi farklılaştırırken onların içeriklerine dikkat etmek sizin göreviniz. Kapalı kutulardaki kimyasal içerikli meyve sularıyla sağlığınızı kaybetmek çok da zor değil. Gelin Sade Organik’e tanışalım. Bir süre sonra başka içecek içemeyeceksiniz ve Organik meyve sularımız vazgeçilmez lezzetiniz olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.